FÜLES

Rékasi Károly állapotán is gúnyolódott Pikali Gerda exférje

Elege van Rékasi Károlynak abból, hogy szerelme volt párja valótlanságokat állít róla, és folyamatosan próbálja lejáratni.
  • Szerző: The_M

Karácsonykor kemény vádakkal illette a Facebookon Pikali Gerdát volt férje, a színésznő új párjának pedig keményen beszólt. Géza később sem csillapodott le, és Rékasi Károly lányán kezdett gúnyolódni a legnagyobb közösségi oldalon.

A történtek érthetően felháborították a Barátok közt színészét, aki a Borsnak reagált az elmúlt hetek eseményeire.

Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább

- kezdte a színész, majd a karácsonykor történteket is elmesélte.

"Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki. Õ ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni... Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek… Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg,

ennek az idegennek akarta a s....be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt"

Mindez érthetően nem esett jól a színésznek, akinek abból is elege van, hogy folyamatosan védekezniük kell Gerdával Géza vádjai miatt. Pedig ők senkinek nem ártanak, csak boldogok akarnak lenni.

"Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni... Rosszul esett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz és igaza van" - mondta a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?