FÜLES

Réka és Norbi fantasztikus kalandjai Amerikában - exkluzív!

A Schobert család három napja indult amerikai álomnyaralásra, de máris fantasztikus élményekben van részük. Elsőként Disneylandbe látogattak, hogy valóra válthassák gyerekeik legnagyobb álmát.
  • Szerző: Ripost

Az egész éves hajtás után a gyerekekkel indult álomnyaralásra a mindig sportos sztárpár és a %%-hoz eljuttatott exkluzív képanyagból kiderül: fantasztikusan érzi magát a család az Egyesült Államokban.

"Mindannyiunk régi vágya volt ez az út, a gyerekek évek óta álmodoznak  Disneyland-ről. Most már megértem, ez a hely egy csoda! Egyébként az én bakancslistámon is szerepelt. Most kipipálhattam és boldog vagyok, hogy a számomra legfontosabb emberekkel, a családtagjaimmal járhattam ott" - áradozott az élményekkel teli kirándulásról Rubint Réka.

 

Az ötfős család minden létező játékot kipróbált a hatalmas Disney vidámparkban, persze a négyéves Zalánkát nem engedték fel mindenhová.

"Ahová Zizmike nem ülhetett fel, oda Norbi vitte a nagyokat, mi pedig a kicsiknek való játékokat élveztük. Örök emlék!" 

 

A nagy családi kaland során Norbinak is bőven jut néhány igazán meghitt közös pillanat a gyerekeivel. Eddig azt gondoltuk, Lara szíve az édesanyjához húz, de a kép láttán egyértelmű: apukáját is rajongással szereti.

A lányok persze azonnal lecsaptak Disneyland legnépszerűbb termékére, a Minnie-masnira.

"Holnap újra útnak indulunk, reméljük, újabb csodálatos kalandok várnak ránk" - avatta be a %%-ot Rubint Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?