FÜLES

Rejtély: Megint nem stimmel valami Lajcsi birtokának eladásával!

A mulatós zenész testvére, István még sosem hallott a titokzatos arab hercegről, aki Lajcsi szerint szeretné megvásárolni a 2,7 milliárdot érő boldogasszonypusztai birtokot.
  • Szerző: T.B.

Hétvégén érkezett a hír, miszerint Lagzi Lajcsi birtoka iránt egy arab herceg érdeklődik. A Dáridó atyja teljesen beleélte magát, hogy hamarosan költözniük kell, és már azt is tudják, hol folytatják tovább az életüket, ám egyelőre ez még nem nyilvános. A %% megkereste telefonon a zenész testvérét, mit tud mindezekről.

Most találkoztam a bátyámmal, de egyetlen szót sem ejtett arról, hogy lenne érdeklődő a birtokra. Arab hercegről pedig egyáltalán nem hallottam

- mondta meglepetten Galambos István, akinek bensőséges a kapcsolata Lajcsival, csodálkozik, hogy nem számolt be neki élete nagy változásáról.

"Szerencsére az egészségével minden rendben! Folyamatosan jár ellenőrzésekre a kórházba, figyelik a szívét, hogy jól működik-e, eddig minden a legnagyobb rendben van! Sokat kajakozik, egészségesen él" - tette hozzá a zenész öccse.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?