FÜLES

Reagált a botrányra a magyar énekesnő, keményen odamondott

A sztáranyukát a neten keringő, borozgatós fotója miatt érték támadások, ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Kiosztotta kritikusait!
  • Szerző: Doris

Óriási indulatokat váltott ki a világhálón az a medencés fotó, amin Pásztor Anna látható ölében alvó gyermekével, kezében pedig egy pohár alkoholos itallal, talán fröccsel.

Voltak, akik nem értették, hogy a szórakozás és az anyaság hogyan fér össze, és keményen nekimentek Annának.

Az énekesnő a Borsnak reagált a kirobbant botrányra.

"Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy „ácsi”, és befröccsözöm a haverokkal"

- jelentette ki az Anna& the Barbies frontasszonya. Gyerekeire ilyenkor vagy egy barátnője vigyáz, vagy együtt élik meg a kikapcsolódás örömét.

"Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van… szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál"

- tette hozzá a kétgyermekes sztáranyuka, aki egyáltalán nem törődik az őt kritizálókkal.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?