FÜLES

Rajtuk röhögünk majd szilveszterkor

Három órán át nyomják a válogatott Stand Up humoristák, és még jegyet sem kell venni a legjobb poénokra szilveszter éjjel! Sokan az év utolsó napját otthon töltik, baráti társasággal és a tévét kapcsolgatják, pedig létezik egy remek alternatíva: a Rádiókabaré szilveszteri mûsora a Kossuth rádióban. Most eláruljuk, hogy a humor mely nagyágyúira számíthatsz a mûsorban!
  • Szerző: Ripost

Nincs rosszabb, mint  a szilveszteri tévékapcsolgatás, amikor az otthon bulizó baráti társaság csatornáról csatornára vált, és a bőség zavarában semmit sem néz végig. Ráadásul, Murphy törvényének megfelelően a legjobb műsorokat valahogy mindig egy időben adják, különösen az év utolsó éjszakáján...

Pedig a néhány évtizeddel ezelőtti recept ma is működőképes! A múlt évezredben ugyanis szilveszterkor sokan a rádiókabaréra esküdtek, ahol mindig az adott korszak legnagyobb humoristái váltották egymást.

Idén sincs ez másképp! December 31-én, 21 órától egészen 23 óra 59 percig tart a BUÉK 2019 – a Rádiókabaré szilveszteri műsora az online is hallgatható Kossuth rádióban. A különleges est anyagát két egymást követő napon – december 18-án és 19-én – rögzítették a Stefánia Palotában. Az ominózus esten pedig többek közt a következő Stand Up komikusok poénbombái várhatóak: Aranyosi Péter, Badár Sándor (képünkön), Bellus István, Dombóvári István, Felméri Péter, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán vagy éppen Mogács Dániel, míg a műsorvezető Kovács András Péter lesz.

Sőt, az idei szilveszteri rádiókabaréban két különleges stílusú humorista is tiszteletét teszi majd: Fábry Sándor és Galla Miklós!

Aztán csak óvatosan az ünnepi falatokkal és szomjoltókkal, nehogy félrenyeljünk a nevetéstől!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?