FÜLES

Pszichopata őrült zaklatja Dundikát és Cicciolinát!

A sztároknak gyakran kell szembenézniük az ismertség árnyoldalaival. Most azonban minden eddiginél rémisztőbb eszközökkel riogatnak az őrült rajongók.
  • Szerző: B.M.

Roppant kínos helyzetbe került Dundika és rapper kedvese, Majka, amikor egy őrült férfi partit szervezett az otthonukba. Arról nem is beszélve, hogy a történtek miatt több ismerősük is neheztelni kezdett a sztárpárra.

„Rengeteg bosszúságot okozott egy facebookos ál-profil. Az illető a nevünkben küldözgetett parti-meghívókat az ismerősöknek, ráadásul a bulit a mi lakásunkban akarta megrendezni, az éjszaka közepén. Akkor szereztünk tudomást a készülődő bajról, amikor a barátaink kérdőre vontak minket: mit művelünk? Szerencsére még időben sikerült megfékeznünk a zaklatónkat, akit jelentettünk a Facebooknál, és gyorsan megszüntették az oldalt” – árulta el a második terhességére készülő Majoros Hajni, aki azóta folyamatosan pásztázza a közösségi oldalt, és ha a nevükben hoz valaki létre profilt, azt azonnal jelenti az illetékeseknél. Igyekszik minden erejével megelőzni, hogy ismét ilyen kellemetlenség történjen.

De az Olaszországban élő magyar pornósztárnak, Cicciolinának is meggyűlt a baja egy pszichopata férfivel. A beteges rajongó már több hónapja keseríti meg Ilona életét, akinek rettegésben telnek a mindennapjai.

„Egyelőre a rendőrség sem tudott mit tenni”

– kezdte megtörten a 80-as évekbeli szexfilmek nagyasszonya, aki egyéb megdöbbentő részleteket is elárult.

„Naponta rengetegszer hív, és azt suttogja a telefonkagylóba, hogy ki akar végezni engem! Nagyon félek, így testőrt is fogadtam magam mellé. Szeretnék fegyvert tartani, de erre nincs lehetőségem, ezért inkább küzdősportot tanulok” – árulta el Cicciolina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?