FÜLES

Pintér Tibor már a harmadik házasságát tervezi

Megerősítette kapcsolatukat a karantén. A szerelmespár már egy darabban házaspárt is alakít.
  • Szerző: Ripost

Dögös, a fantáziának kevés teret engedő ruhákban mutatta meg bájait új klipjében Ilyés Jenifer.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Amíg fiatalok vagyunk, használjuk ki az adottságainkat, én abszolút ebben hiszek” – magyarázta az énekesnő a Mokka című reggeli műsorban, ahol először mutatta be Forró vágy című számát. Párja, Pintér Tenya büszke a barátnőjére, de nem felhőtlenül boldog, hogy más férfiak is legeltethetik rajta a szemüket.

„Ha nincs féltékenység, az tragédia egy kapcsolatban. Én azt vallom, hogy a középúton haladva jó féltékenykedni egy kapcsolatban is. Mert az sem jó, ha nincs szerelemféltés, de az sem, ha túlzó. Én közepesen vagyok féltékeny Jeniferre” – mondta a Borsnak Tenya.

Fotó: Markovics Gábor

Jenifer karrierjének a Sztárban sztár leszek! adásai adtak hatalmas lendületet, ott érezte meg igazán, hogy neki popénekesként is a színpadon a helye.

„Számára most az fontos, hogy a színészet mellett kiteljesedhessen, én pedig támogatom benne. Büszke vagyok az új dalára” – tette hozzá a Nemzeti Lovas Színház alapítója.

Lassan egy éve, hogy a színpadon egymásba szerettek, és a karantén összezártsága csak elmélyítette kapcsolatukat.

„Nekünk a karantén sokkal inkább jót tett, mint rosszat. Rengeteg időt tudtunk egymással tölteni, a lelkünkkel foglalkozni, az énekhangunkkal és a színészettel is” – mesélte Tenya.

„Nekem volt már két házasságom, de elgondolkodtam rajta, hogy ismét nősülnék. Annál is inkább, mert a Szilaj című musicalben már a feleségemet játssza Jenifer.”

Összeforrottságukhoz valószínűleg a rengeteg közös élmény is hozzájárul, a Nemzeti Lovas Színházzal ugyanis bejárják a világot.

„Felfigyelt ránk az egész világ. Már most szervezünk egy jövő évi előadást Katarba, de Kelet-Mexikóba és Ausztráliába is kaptunk már felkérést. Idén pedig hetven produkció vár még ránk” – büszkélkedett a színész.

 

És ezeket olvastad már?