FÜLES

Perre készül Galambos Lajos a lánya miatt – döbbenetes dolgot tettek vele

Galambos Lajos nem hagyja annyiban!
  • Szerző: Ripost

„Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál vagy az oldalt eltávolították” - pár napja ezzel a hibaüzenettel találkozhatnak, akik a legnagyobb fényképmegosztó közösségi oldalon Galambos Boglárka profilját keresik. Akik egyébként nincsenek kevesen, hiszen a mulatóssztár, Galambos Lajos lánya ismert influenszer: több mint 16 ezer követője volt az Instagramon.

Fotó: Markovics Gábor

„Arra gyanakszom, hogy egy hekker feltörte és elrejtette az Insta-oldalamat. Már jelentettem, de egyelőre semmi sem történt. Nagyon csalódott vagyok, de reménykedem, hogy visszakaphatom – mondta Boglárka a Blikknek. „Sajnálnám, ha bárki azt gondolná, hogy sértő vagy bántó tartalom miatt tiltottak le. Erre nagyon vigyáztam. Csak arra tudok gondolni, hogy bűncselekmény áldozatává váltam. Sok munkám van abban, hogy 16 ezer követő figyelmét elnyertem. Ez természetesen bevételt is jelentett, most is van érvényes influenszer-szerződésem, de ettől is megfosztottak. Félek, kezdhetek mindent elölről” – magyarázta Galambos Boglárka, aki édesapja támogatását kérte.

„Minden jogi segítséget meg akarok adni a lányomnak, hogy az Instagram-oldalát visszaszerezze. Ha kell, nemzetközi jogászhoz fordulok, majd pert indítok ez ellen az amerikai médiakonszern ellen„ – fakadt ki Lajcsi, aki elképzelhetőnek tartja, hogy saját haragosai lányán keresztül keresnek fogást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?