FÜLES

Pécsi Ildikó őszinte vallomása: képtelen megbocsátani Pártos Csillának

Élete nehezebb időszakában sem veszítette el legendás fekete humorát a Kossuth-díjas színmûvésznő.
  • Szerző: Ripost

Pécsi Ildikó mögött nehéz öt év áll. Egykori menyével, Pártos Csillával szemben peres úton igyekszik érvényt szerezni az igazának.

S bár a bíróság igazat adott a színésznőnek, ő nem tagadja, megviselték az elmúlt időszak történései.

„Nagyon sok pofont kapok igazságtalanul, de sok szeretet és megértést is. Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak, de a férjem és a fiam szeretete, illetve azoké, akik mellettem állnak, mindent felülír” – mondta el a %RIPOST%-nak Pécsi Ildikó, aki a közönségtől is rengeteg támogatást kap.

Habár az utóbbi időben kevesebb nyilvános szereplést vállalt, azon alkalmakkor érezte a közönség szeretetét, csakúgy, mint amikor kilép a gödöllői otthonából.

„Az utcán és a boltban is rendszeresen odajönnek hozzám az emberek, biztató szavakat mondanak, vagy egyszerűen csak megsimogatnak.

Ez a szeretet tart engem életben.

A rengeteg méltatlanság és hazugság ellenére, ami tönkretett minket, a Jóisten és a jóakaróink segítenek átvészelni ezt az időszakot. Ezenkívül van még mire várnom: január negyedikén Lajossal ötvenéves házasok leszünk, szeretném az aranylakodalmunkat méltóképp megünnepelni vele. Nem tagadom, néha attól tartok, hogy ez a vágyunk meghiúsul…” – fogalmazott szomorúan a művésznő.

A részleteket elolvashatod a szerdai %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?