FÜLES

Pécsi Ildikó nem tud a gáz lekapcsolásáról

Különös az az adok-kapok, ami a színésznő és egykori menye között zajlik. Itt az újabb fordulat!
  • Szerző: Buster

Miközben a sajtóban egyre-másra elhangzik, hogy a volt anyósával, Pécsi Ildikóval perben-haragban álló Pártos Csilla retteg attól, hogy a színésznő lekapcsoltatja a gázt abban a házban, amiben fiával él, a színésznő nem tud ilyen eljárásról. Erről ügyvédje, dr. Magyar György tájékoztatta lapunkat, és beszélt a felek közti esetleges megállapodásról szóló hírekről is.

"Ügyfelemnek, Pécsi Ildikónak semmiféle ismeretanyaga nincsen a közművekkel kapcsolatos problémáról. Amennyiben igaz az újságban megjelent eset, akkor lehetséges, hogy azt a volt házastársak és jogi képviselőik kezelhették”

- írta az ügyvéd, aki bár hallotta, hogy Pártos Csilla egy interjúban állította, szeretne megállapodni a színésznővel, de erre vonatkozó megkeresést máig nem kapott.  

"Korábban is akként nyilatkoztam, hogy az ügyvédi hivatásra vonatkozó etikai szabályok szerint a hozzám érkező hivatalos megkeresés, vagy ajánlat egészen biztosan megválaszolásra fog kerülni részünkről, arra érdemben válaszolni fogunk.

A mai napig semmiféle megkeresés nem érkezett irodámba

- áll dr. Magyar György válaszlevelében, melyben egy mélyütést is bevitt Pártosnak és ügyvédjének.

"Megemlítem, hogy sajtón keresztül történő üzengetés aggályos és nem tartozik az etikus, illetőleg elegáns ügyvitel körébe. Megjegyzem, hogy létezik lakáskiürítési per, amelyben Pártos Csilla meglátásom szerint vesztésre áll és ez lehet a motivációja a sajtón keresztül történő érzelmi húrok pengetésének”

- osztotta meg véleményét a %%-nak Pécsi Ildikó jogi képviselője.

És ezeket olvastad már?