FÜLES

Pécsi Ildikó nem kegyelmez, rendőrök vihetik el Pártos Csillát

A jógaoktató nem költözött ki időben egykori anyósa házából...
  • Szerző: RIPOST

Pártos Csillának és fiának fel kellett készülniük arra, hogy bármelyik pillanatban becsengethetnek hozzájuk a rendőrök. Pécsi Ildikó egykori menye és unokája ugyanis még mindig abban a budai házban él, ami a színésznő tulajdonában áll, írja a Blikk.

A per 2015-ben kezdődött, amikor Pártos Csilla és a színésznő fia, Csaba bejelentették a válásukat, de a nő még mindig Pécsi Ildikó lakásában maradt fiával. A három éve tartó pereskedés után azonban idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártos Csillának és fiának költöznie kell. Az ügyvédi felszólítás ellenére azonban a jógaoktató nem hajlandó költözni. Az is előfordulhat, hogy Pártosékat rendőrök viszik el a lakásból. 

 

"Mielőtt a végrehajtóhoz fordultunk volna, elküldtük nekik az ügyvédi felszólítást is az önkéntes teljesítésre, de nem történt semmi. Innentől kezdve már a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból. A jogerős bírósági ítélet folytán a végrehajtás érvényben van, azt semmilyen egyéb per nem szakította meg"

- mondta a lapnak, dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?