FÜLES

Pécsi Ildikó nem adja fel: Ennyi pénzt követel az unokájától

Az egyetemista fiú a májusi kilakoltatás ellenére még mindig a Kossuth-díjas színésznő budai lakásában lakik, jogtalanul.
  • Szerző: Doris

Rövidesen újabb fejezetéhez érkezik Pécsi Ildikó és unokája végtelennek tűnő háborúja.

Bár május elején már úgy tűnt, ifjabb Szűcs Csaba a kilakoltatási rendelet értelmében szedi a sátorfáját és kiköltözik nagymamája lakásából, többször is visszacsempészte magát a rózsadombi házba. A színésznő nem hagyta annyiban a dolgot, feljelentette unokáját a rendőrségen. Méghozzá birtokháborításért. Az unoka ekkor nem várt lépésre szánta rá magát: birtokvédelmet kért a kerületi jegyzőtől, hogy Pécsi semmiképp se tehesse ki őt a lakásból, annak ellenére, hogy hivatalosan az a színésznő tulajdona.

Pécsi ügyvédje, dr. Magyar György a%%-nak elárulta: lehet, hogy Csabika most úgy érzi, ő van nyerő helyzetben, nagy bajba kerülhet, ha továbbra sem hajlandó elhagyni azt a lakást, ami nem az övé.

"Nem jár jogvédelem annak, aki jogellenesen lakik valahol. Ez a határozott jogi álláspontom, de a Polgári Törvénykönyv is világosan kimondja ezt. Ez olyan, mintha valaki összetörné a berendezést, majd azt mondaná, hogy nem viselkedett rendesen a takarítónő"

- kezdte a %% a színésznő jogi képviselője.

A részletekért keresd a %% pénteki lapszámát!

És ezeket olvastad már?