FÜLES

Pártos Csilla segítségért kiált! - Vajon ki hallja meg az üzenetét?

Nehezen viseli az idegölő válást Pártos Csilla. Nem elég, hogy a táncosnő súlyos betegséggel küzd, ráadásul nem látja a végét a zûrös bírósági folyamatnak sem. Képtelen magában tartani az érzéseit.
  • Szerző: B.M.

A válófélben lévő táncosnőt nagyon megviseli, hogy nem tudnak megegyezni a férjével az anyagi kérdésekben. A vita már másfél éve tart, egyre botrányosabb hangnemben és ez mindkét felet teljesen kikészíti idegileg. Csilla súlyos autoimmun betegségben szenved, ami gyógyíthatatlan, és a sok stressz is csak ronthat az állapotán. A kínos viszályba az anyós, Pécsi Ildikó is bekapcsolódott, akinek szintén labilis az egészsége, ezért ő is mihamarabb szeretné lezárni ezt a vitát.

A nyilvánosság előtt Pártos Csilla nem hajlandó megszólalni a válással kapcsolatban, mindig az ügyvédje nyilatkozik helyette. Azonban van egy fórum, ahol a megtört jógaoktató is kiadhatja magából a benne dúló érzéseket. Facebookos posztjaiból úgy tűnik: Csilla maga alatt van! A segélykiáltásnak tűnő idézetek, a célzásnak is beillő cikkek, amiket Csilla megoszt, mind arra utalnak, hogy lelki támogatásra vágyik. Barátai pedig szerencsére veszik a lapot és hozzászólásaikkal igyekeznek erőt adni neki.

Pécsi Ildikó menye az alábbi kiírásokkal üzent a világnak!

„Zárj be néhány ajtót! Nem büszkeségből, tehetetlenségből vagy arroganciából, hanem csupán azért, mert már nem vezetnek sehova” – szól az idézet a táncosnő oldalán, majd azt is hozzáfűzte: „A változást sosem holnap, ma kell elkezdeni!”.

9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elveszel egy erős nőt – így hangzik a címe annak a cikknek, melyet megosztott Csilla.

„Sose add fel. Bármi történjék is, ne add fel. Erősítsd meg szíved. (…)”

„Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy megmondjuk, felvállaljuk, ami belül van.”

„Valaki megkérdezett egy idős házaspárt, hogy hogyan képesek 50 év után is elviselni egymást. Ezt válaszolták: - Nos, Uram, mi abban az időben nőttünk fel, amikor ha valami nem működött, megjavították, és nem eldobták!”

Minden idézet arról tanúskodik, hogy egy megtört nő postjai ezek. Reméljük, Csilla valóban van olyan erős és kitartó, hogy megtalálja azt a bizonyos boldogság felé vezető ajtót...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?