FÜLES

Ők mentették meg Pápai Jocit az anyagi csődtől

Élete legrosszabb időszakáról mesélt Pápai Joci. Szörnyű megpróbáltatásokat kellet átélnie, mielőtt elérte volna a siker.
  • Szerző: Ripost

A Sztárban sztár leszek! zsűrijében hétről hétre ifjú tehetségek életét egyengeti Pápai Joci, de nem felejti, hogy néhány éve még szó szerint a saját megélhetéséért küzdött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes eltöltött egy éjszakát a LifeTV péntek este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol betekintést engedett élete azon részébe, amiről eddig csak keveset tudtunk – írja a Bors.

A teljes beszélgetést péntek este a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban láthatják
(Fotó: LifeTV)

A tehetséges énekes szerény körülmények között nőtt fel Tatán. Így sosem volt elsődleges nála a pénz. Házasságkötése után ráadásul nagyon nehéz helyzetbe került. Megesett, hogy Carameltől kért kölcsön, hogy befizethesse a villanyszámláját.

„Volt, hogy nem tudtuk befizetni a villanyszámlát és kikapcsolták az áramot – az az időszak már keményebb volt. Felhívtam Caramelt, mondtam neki, figyelj, öcskös, kikapcsolták a villanyt, nem tudok kihez fordulni. Ő és Majka az a két ember az életemben, akikkel nem anyagi szálon kötődünk össze. Az, hogy én ma itt ülök nálad, kifejezetten a családomnak, a Majorosnak, a Caramelnek köszönhetem” – árulta el teljes őszinteséggel Pápai Joci.

Joci és családja (Fotó: MTI / Bodnár Boglárka)

Joci hosszú utat járt be, mire sikeres énekesként végre számontartották. Az utolsó esélyt 2017-ben adta magának, amikor megírta az Origo című dalát, mellyel végül Magyarországot képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon. Pápai Joci úgy volt vele, ha az sem jön be, akkor inkább Hollandiába utazik hegesztőnek, de szerencsére nem így lett.

„Amikor a feleségemnek 7-8 hónapos terhesen már nagy hasa volt, jött a közjegyző által kiküldött hivatalos papír, hogy elárverezik a házunkat. Így is történt. Egy kis időre visszamentünk a szülőkhöz, utána bejött egy üzlet, megint építtettünk egy házat, ami sokkal jobb volt, mint amiben addig laktunk. Az egész élet ilyen, egy hullámvasút, és nem is adok ennek annyi jelentőséget, mint talán mások” – mesélte a Sztárban sztár leszek! Mestere.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?