FÜLES

Pánikolnak Curtis rajongói: Mi lesz a megvett koncertjegyeikkel?

Két napja nem tudja a közönség, hogy elmehetnek-e a beígért Majka és Curtis koncertekre vagy sem, illetve hogy ki adja vissza a jegyek árát, ha show-k elmaradnak. Az ügyben senki sem ad hivatalos tájékoztatást, így érthető a rajongók erős felháborodása. A Bors az igazság nyomába eredt.
címkék:
  • Szerző: Bors

Ha egyetlen szóval kellene összefoglalni, hogy mi történt Curtis keddi visszavonulása után, akkor az a káosz lenne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt: testileg és lelkileg kimerült, ezért az idei évre szervezett bulijait lemondja és visszavonul a nyilvánosság elől. A bejelentés váratlanul érte Curtis barátait, zenész ismerőseit, a koncertszervezőket és a rajongóit is, akik szerda délelőtt még mindenféle gond nélkül tudtak jegyet venni a Majka&Curtis Swing turné állomásaira.

Curtis rajongói aggódnak a kedvencükért és a pénzükért is

Curtis rajongói aggódnak a kedvencükért és a pénzükért is (Fotó: Instagram)

A Bors munkatársai megpróbáltak utánajárni, hogy pontosan mi történhetett Curtisszel, de egy nappal a bejelentés után még mindig nem lehetett kibogozni a történteket. A szervezők elérhetetlenek, mást állít Majka és mást az egyik helyszín vezetője. A zavaros kommunikáció a rajongók körében is indulatokat gerjesztett, az emberek tanácstalanok, hogy megtartják-e kedvenceik rendezvényeit és ha nem, hogyan kaphatják vissza a pénzüket.

A Bors csütörtöki számában további részletek derülnek ki Majka és Curtis koncertjeinek kusza történetéről. Keresse a lapot az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?