FÜLES

Palik László új projektbe fogott: „Ez az utolsó nagy kihívás, amelybe belevágok”

Közeledő születésnapja alkalmából őszinte és mélyreható interjút adott Palik László a hot! magazinnak.
  • Szerző: Ripost

Palik László egyáltalán nem gondol a nyugdíjas évekre. Egyáltalán nem bánja, hogy újra a rivaldafénybe került – tudta meg a hot! magazin.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem révedek a múltba, és nem kutatom a jövőt sem. A jövő a mi kezünkben van, és ma hozzuk létre. Ha valamitől boldog vagyok, az az, hogy nekem még mindig van jelenem” – kezdte Palik László a hot! magazinnak.

Fotó: Manna Fm.

Amikor néhány évvel ezelőtt még külföldön élt a családjával, a nyilvánosságot kerülve, akkor még komolyan gondolta a végleges visszavonulását. Ám egyáltalán nem bánta meg, hogy újra berobbant az életébe a televíziózás.

„Ami az életben engem mindig motivált, érdekelt, intenzívvé tett, az a versengés. Ez az, ami szerintem az emberből a legjobbat hozza ki, mert van benne egy plusz adrenalinlöket. Amíg élvezem, hogy versenyzek, és az általam nagyon szeretett munkámat végezhetem, addig jól vagyok. Száz százalékban a munkára koncentrálok. Azt, hogy annak milyen az eredménye, a nézők döntik el, és ha szeretik, akkor nagyon boldog ember vagyok” – árulta el a lapnak Palik.

Közel a hatvanhoz betör az online világba és a rádiózásba, a Palikék Világa by Manna című műsorával a YouTube-ra gyárt videókat, miközben a Manna FM-en is hallhatók majd a beszélgetései. Palik László azt sem titkolta, fiai a legnagyobb kritikusai. Vilmos és Vince mindig kendőzetlenül elmondják a véleményüket.

„Dacára a koromnak, nem tudom azt mondani, hogy kérem szépen, én a televíziózást gyakoroltam, és praktizáltam benne egy életen át, mert akkor a fogyasztó azt mondja, hogy „Palik bácsi, bukta!” Meg kellett értenünk az idő hívó szavát, és azt gondolom, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ebbe tartalom-előállítóként belefoghattam. Az életkoromat tekintve azt hiszem, ez az utolsó nagy kihívás, amelybe belevágok. Nagyon nagy ambícióval és lelkesedéssel fogtunk bele a kollégáimmal, és halálosan izgulunk, hogy tudunk-e jót teremteni, nézettett, fogyaszthatót alkotni ebben a világban is” – mesélte új projektjéről Palik László a hot! magazinnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?