FÜLES

Hatalmas öröm érte Palik Lászlót: Ő látogatta meg a forgatáson

A műsorvezető munkáját gyerekei felügyelték a Fuss család, fuss! forgatásán.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas meglepetés érte a Fuss család, fuss! forgatásán Palik Lászlót! A műsorvezetőt ugyanis meglátogatta ritkán látott lánya, Júlia, a kivételes alkalom emlékét pedig egy fotó is őrzi. Palik László elárulta, a mindennapi elfoglaltságaik mellett sajnos kevés időt tudnak együtt tölteni, de kapcsolatukon ez egyáltalán nem érződik. A 29 éves lány a műsorvezető első házasságából született, és bár szülei nyolc éves korában elváltak, úgy érzi, egyáltalán nem szenvedett hiányt semmiben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

Ám nem csak Júlia látogatta meg az édesapját. Palik nagyobbik fia, Vilmos végig ott volt a forgatásokon, és érdeklődve figyelte apja munkáját.

„Mindketten folyamatosan kérdeztek, és én megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, kimerítően válaszolni nekik. Ez hol sikerült, hol nem. Mindent összevetve komoly élményekkel és tapasztalatokkal lettek gazdagabbak a saját elmondásuk szerint” – mondta el korábban a műsorvezető.

A mai adás forgatási napján a lányom is meglátogatott. 😁Szerencsére az, hogy ritkán tudunk találkozni, egyáltalán nem érződik a kapcsolatunkon.❤️ . . #mydaughter #paliklaszlo #fusscsaladfuss #tv2 #sportreality #behindthescences

És ezeket olvastad már?