FÜLES

Otthagyta a családja Vilmos herceget

Katalin hercegné a két gyerekükkel egyetemben felült egy repülőgépre, és Franciaországba utazott. Vilmos otthon maradása sokaknak gyanús...
  • Szerző: The_M

Kedd délután mindenféle hivatalos bejelentés nélkül, Katalin hercegné Charlotte-tal és Györggyel együtt felült egy magángépre, és meg sem álltak egy francia kisvárosig, közel a spanyol határhoz.

Vilmosnak azonban nyoma sem volt a titkos utazáson...

Ez pedig igencsak gyanús. Ugyanis az elkövetkezendő hetekben semmilyen halaszthatatlan hivatalos protokoll- rendezvénye sem lesz. Vagyis, amennyiben vakációról van szó, ő is a családjával tarthatott volna.

Ennek fényében többen arra tippelnek, hogy valami nagyon nincs rendben a hercegi pár házasságával. Ezt erősíti az is, hogy a királyi család tagjainak külföldi útjait kötelessége nyilvánosan bejelentenie a palotának. Katalinék mostani kiruccanását pedig még most is tagadják, annak ellenére, hogy több helyi lakos megerősítette, hogy látták a hercegnét és a gyerekeket a testőreikkel.

A kapcsolati válságelméletet alátámasztja, hogy Vilmos az utóbbi időben egyre szemtelenebbül beszél feleségéről nyilvános rendezvényeken, Katalin pedig láthatóan flörtöl a férfiakkal, akik a környezetében vannak.

És ezeket olvastad már?