FÜLES

Összeomlott: Óriási bírsággal sújtották Medveczky Ilonát!

Az elismert táncmûvésznő teljesen kikészült! Tíz hónapja nem sikerült visszaigényelnie ellopott rokkantkártyáját, azóta állandóan megbüntetik!
  • Szerző: Ripost

Igazságtalanság, ami Medveczky Ilonával történik! Az elismert táncművésznő nagyon elkeseredett, amikor a postás a következő levéllel csöngetett be hozzá:

"Tíz hónappal ezelőtt ellopták a rokkantkártyámat, azóta sem sikerült újat igényelnem, pedig az egészségi állapotom csak rosszabb lett. A gerincem a táncos múltam miatt cafatokban van, tíz centit zsugorodtam, nagy fájdalmaim vannak, nehezen mozgok, és a csuklóm is eltört, ami ráadásul rosszul forrt össze, újra el kell törni. Mindezek ellenére is többször elutasították a kérelmemet, rengeteg vizsgálaton voltam: az orvosok szerint is teljesen indokolt lenne az igazolvány kiadása, de nem történik semmi" - bosszankodott a művésznő, akinek egészségügyi problémái mellett még egy nyomasztó dolog nehezíti az életét.

Brutális bírságot kaptam!

Nehezemre esik a járás, csak akkor feledem a fájdalmakat, ha a kertemben dolgozgatok. De a parkolással sajnos mindennapos problémáim vannak! Nem állhatok be a rokkanthelyekre, mint ezelőtt. Csak kilométerekkel arrébb találok üres parkolót, de képtelen vagyok annyit sétálni.

Öt percre mentem be egy üzletbe, de máris ötvenezres büntetést kaptam! A hetvenezer forintos nyugdíjamból nem tudom ezt kifizetni.

És nem érzem úgy, hogy szabályt sértettem volna! Ez elképesztő igazságtalanság! Nagyon magam alatt vagyok" - fakadt ki a %%-nak Ilona, aki bízik benne, hogy lesz lehetősége részletfizetésre, de akkor könnyebbülne meg igazán, ha végre kiállítanák az új rokkantkártyáját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?