FÜLES

Őrület Budapesten, visszatért a világsztár – mutatjuk, hol találkozhattok

A sztárszínész tavaly is nagyon jól érezte magát hazánkban, most pedig születésnapja alkalmából tér vissza Budapestre.
  • Szerző: Ripost

Még tavaly júliusban, legújabb filmjének forgatása végén titokban mászott fel a Lánchíd tetejére Will Smith, és most is legalább akkora titkolózás övezi a világsztár fővárosi visszatérését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Blikk értesülései szerint a Gemini Man című sci-fi világraszóló budapesti sajtóeseményeit szervező stúdió illetékesei attól tartanak, tömegjelenetek alakulhatnak ki a szűk utcákban.

Hivatalosan annyi bizonyos, hogy a hiphopzenészként is aktív hollywoodi sztár az 51. születésnapján, azaz szerda este hatkor ingyenes koncertet ad a bazilika előtti Szent István téren, de előtte is a közelébe lehet férkőzni a Gemini Man budai gáláján.

„Óriási Will Smith-rajongó vagy? Ha Budapesten leszel szeptember 25-én, írj nekünk és VIP-rajongóként részese lehetsz egy különleges vörös-szőnyeg-eseménynek” – olvasható a UIP-Duna Film közösségi oldalán.

A helyszínt egyelőre mindenki csak találgatja, azt teljes titokban tartják. A gálára egyébként a válogatott rajongók mellett 80-100 külföldi újságírót és tévéstábot is várnak.

Már a gálát is nagy várakozás előzi meg, de még ennél is nagyobb felhajtásnak ígérkezik a bazilika előtti születésnapi koncert, amelyre 13 ezren jelezték a részvételüket. A Blikk úgy tudja, hogy Will Smith most is a Gresham-palotában száll majd meg.