FÜLES

Örömhírt jelentett be a TV2: dupla résszel indul a sztárparádé

A Korhatáros szerelem könnyen a magyar tévénézők új kedvence lehet, ráadásul rögtön két részt kapnak a képernyő elé ülők most szombaton. Sőt, egy további meglepetést is tartogat a tévécsatorna.
  • Szerző: Ripost

A vadonatúj romantikus vígjátéksorozat főszerepében Kovács Patrícia lesz látható, s olyan partnerei lesznek, mint Dobó Kata, Fenyő Iván vagy éppen Bánsági Ildikó. A TV2 pedig most közölte: nem egy, hanem rögtön két résszel debütál a Korhatáros szerelem!

A TV2 indoklása szerint a műsorváltoztatásra az RTL Klub kényszerítette a csatornát, miután a konkurencia váratlanul úgy döntött, premier előtt másodszor is műsorra tűzi vetélkedőshow-ját, ezzel méltatlan helyzetbe kényszerítve a TV2 új produkcióját, amely több száz embernek biztosít munkát.

Ebben a helyzetben a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy szombaton dupla résszel indítja útjára a Korhatáros szerelmet, amelyeket szünet nélkül fog levetíteni a csatorna.

Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Tehát a TV2 december 2-i (szombati) műsorrendje az alábbiak szerint
alakul:
18.50 Ázsia Expressz
20.10 Korhatáros szerelem 1 - 2. rész
22.05 Appra magyar! – A gondolatolvashow

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?