FÜLES

Óriási változás Damu Roland életében, ezt ki gondolta volna?

Meglepő dolog derült ki a sokáig fizetőpincérként dolgozó, börtönt is megjárt színészről.
  • Szerző: Doris

Új fejezet kezdődött Damu Roland életében! A %% megtudta: a színész hátat fordított a vendéglátásnak, már nem dolgozik fizetőpincérként abban a belvárosi étteremben, ahol imádták őt a vendégek.

De akkor mégis mivel keresi meg a kenyérrevalót?

Damu Rolandról tavaly augusztusban derült ki, hogy egy budapesti étteremben pincérkedik, közel a Keleti pályaudvarhoz. Elsőként a %% egyik olvasója fotózta le munka közben a börtönt és pszichiátriát is megjárt színészt, akit imádtak a vendégek, simulékony, nyájas és gyors felszolgáló volt. Úgy tűnt, végre egyenesbe jön az élete.

Most azonban megtudtuk, hogy Damu munkaviszonya váratlanul megszűnt, sőt, az egész vendéglátásnak hátat fordított. De vajon mi történhetett?

"A hír igaz, Roland már körülbelül egy hónapja nem dolgozik a belvárosi étteremben. Nagyon sajnáljuk, hiszen soha nem volt panasz a munkájára, mindenki szerette, nem foglalkoztunk az előéletével és a botrányos múltjával. Remek pincér volt. A többi vendég is folyamatosan azt kérdezgeti, hogy hová tűnt a Roli?" - mondta a %%-nak az étterem egyik törzsvendége, aki mindig jókat beszélgetett Rolanddal.

Egy bennfentestől további dolgokat tudtunk meg Damu magánéletéről. Ha érdekel, mi történt még a színésszel, keresd a %% csütörtöki lapszámát!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?