FÜLES

Óriási botrány és zsarolás! Kitálalt Klapka felháborodott fia

A januárban elhunyt üzletember legidősebb fia tajtékzik a dühtől, de nem enged a lelki terrornak!
  • Szerző: Doris

Áll a bál a 88 éves korában elhunyt Klapka György hagyatéka körül! Felbukkant ugyanis egy bizonyos Czigony András, vagyis Bandi bácsi, aki, állítása szerint, kínos családi titkok tudója.

A rokkantnyugdíjasként élő férfi persze nem véletlenül tűnt fel sokéves hallgatás után. Állítja, hogy Klapka milliókkal tartozik neki, ő pedig addig nem nyugszik, amíg át nem utalják a számlájára az összeget!

Klapka legidősebb fia, aki kimaradt a végrendeletből, tajtékzott a dühtől, miután elolvasta Bandi bácsi vérforraló levelét. A Best magazinnak elárulta, hogy valóban ismerik egymást, de egy forintot sem hajlandó fizetni.

"Valóban apánk barátja és üzlettársa volt egykor, de a lelki terrornak nem engedek. Azt írta, hogy apámmal rajtakapták anyámat, amikor egy másik nővel volt. Talán ezért tagadott meg végrendeletében az apám, de engem ez az egész nem érdekel, hiszen öt évvel később születtem"

- kezdte a Bestnek ifjabb Klapka György, aki 25 éve nem is látta az aljas zsarolót.

"Az viszont annál inkább bosszant, hogy bár még egyikünk sem kapta meg az önrészét, ez az ember máris fejenként egy-egy milliót követel tőlünk. Engem senki sem zsarolhat a halott szüleimmel"-

- fakadt ki az elhunyt üzletember fia, aki határozottan elutasítja a méltatlan és megalázó követelést.

Így könnyen lehet, hogy Bandi bácsi hiába fut a vagyon után...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?