FÜLES

Óriási a felháborodás, megalázó és lealacsonyító az új Diana film

A Kristen Stewarttal készült Diana hercegnő filmet már az első vetítés után utálják a legtöbben.
  • Szerző: The_M

Amikor bejelentették, hogy Kristen Stewart fogja alakítani Diana hercegnőt a róla szóló új hollywoodi szuperprodukcióban, sokan azonnal a fejükhöz kaptak, hogy miért egy Steven Seagal színészi eszköztárával bíró botrányhősre bíztak ilyen fontos szerepet. Aztán az első képek alapján külsőre jó választásnak tűnt a Twilight-széria Bellája, mert a sminkesek, a fodrászok és a jelmeztervezők teljesen átalakították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül nem Kristen lett a Diana film buktatója

Végül nem Kristen lett a Diana film buktatója (Fotó: Northfoto)

A Spencer címet viselő film első vetítésén pedig kiderült, hogy tényleg nem Kristennel van a baj, hanem a forgatókönyvvel és a rendezéssel. Azok, akik látták, mind felháborítónak tartják, hogy a világtörténelem egyik legnagyobb hatású nőjét így mutatják be. A filmbéli Diana ugyanis egy gyenge, idegbeteg, szuicid hisztigép, akinek a napjait saját maga meghánytatása, a zokogás, és az önkielégítés teszi ki. A nézők szerint a film megalázza és lealacsonyítja a megboldogult walesi hercegnét.

Az valóban igaz, hogy Diana étkezési zavarokkal küzdött a házassága egy szakaszában az önértékelési gondjai miatt, de az erős túlzás, hogy a gyerekei előtt hánytatta magát, vagy hogy folyamatosan öngyilkos akart lenni. A Spencerben pedig hol azt mutatják, hogy egy gyöngysorral akarja megfojtani magát, vagy azt, hogy le akar ugrani a lépcső tetejéről, hogy meghaljon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?