FÜLES

Októberig a tartalékaiból kell élnie Fodor Zsókának

A színésznő még legalább négy hónapig nem térhet vissza a színpadra, így addig bevételhez sem jut.
  • Szerző: Ripost

Az utóbbi hónapokban rengeteg előadó került nehéz helyzetbe, hiszen a koronavírus-járvány miatt elestek a bevételeiktől. Ezzel Fodor Zsóka sincs másképp, azonban a színésznő szerencsésnek tartja magát, amiért már évekkel ezelőtt gondolt a jövőjére, és tett félre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emellett Zsóka igyekszik a jó oldalát nézni a kialakult helyzetnek, és különböző programokkal foglalja le magát. Most arra is van ideje, amire eddig sosem volt.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Nem panaszkodom. Nagyon jó helyem van Pécsett, és erre a pihenésre is szükségem volt már. Most van időm azokra a dolgokra, amelyekre a munka mellett nem maradt. Rengeteget kirándulok a Mecsek környékén, olvasok, tévét nézek, alszom. Ha pedig szeretnék valami finomat enni, akkor meglátogatom a közeli kifőzdét” – kezdte mosolyogva a -nak Zsóka, aki bár egyedül költözött a vidéki városba, a barátaira mindig számíthat: folyamatosan látogatják őt és közös programokat szerveznek. Persze a színésznő élvezi a jelenlegi helyzetét, nem tagadja, hiányzik neki a színpad. Ez nem is csoda, hiszen Zsókának március óta nem voltak előadásai, így pedig bevételhez sem jutott.

„Ahogy rengeteg kollégám, úgy én is a tartalékaimból élek. Sok színész került mínuszba. Nekem például március óta nem voltak előadásaim, összesen kilenc maradt el. Természetesen ezeket októberben bepótoljuk, de addig még bevétel nélkül maradok. Szerencsére fel voltam készülve a hasonló helyzetekre, nem szórtam a pénzt, így most van miből élnem” – fogalmazott a művésznő, akit a nézők többek között a Az örömlányok végnapjai című darabban láthatnak majd a Pécsi Harmadik Színházban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?