FÜLES

Nyugtalanító! Orvosok vigyáznak a TV2 sztárjaira a hőségben

Megkezdődött a TV2 sikervetélkedőjének a forgatása. A szereplők és a stáb komoly nehézségekkel szembesült.
  • Szerző: B.M.

Megkezdődtek az Ezek megőrültek! című szórakoztató produkció forgatásai. A celebeknek számos vicces és erőt próbáló feladatot kell végrehajtaniuk, miközben minden mozdulatukat figyeli a kamera. Aki nem elég talpraesett, és a reflexei sem az igaziak, bizony könnyen vicces helyzetben találhatja magát. Ennek ellenére örömmel vesznek részt a hírességek a vicces megmérettetésekben.

Eddig két évadot tekinthettek meg a nézők a furcsa ügyességi játékokból, most azonban elkezdődtek a harmadik széria felvételei. A kritikus időjárási viszonyok miatt azonban sokkal körültekintőbbnek kell lennie a stábnak és a szereplőknek, mint eddig. Komoly veszélyek leselkedhetnek rájuk a kánikulában.

"Mivel vannak olyan felvételek, amelyek a tűző napon készülnek, természetesen megvannak a praktikáink, melyekkel igyekszünk megelőzni a rosszulléteket. A stáb folyamatosan hideg vizet oszt a jelenlévő sztároknak, napernyőket tartanak az asszisztensek, ha éppen nem forog a kamera, és egy légkondicionált konténert is telepítettünk közvetlenül a díszlet mellé, ahova a hosszabb leállásokban behúzódhatnak a szereplők" - tudta meg a a TV2 sajtóosztályától. Az ilyen nagyszabású forgatások alkalmával komolyabb előkészületek is szükségesek.

"Természetesen folyamatos orvosi felügyeletet is biztosítunk a szereplőknek, mint minden más hasonló volumenű produkció esetén. A nagy hőség mellett azért is különösen indokolt ez most, mert bármilyen elővigyázatos és figyelmes mindenki, a feladatok során kisebb-nagyobb balesetek is előfordulhatnak.

Mindenre fel vagyunk készülve!" - tette hozzá a TV2 munkatársa.

A egyébként úgy tudja, hogy Baukó Éva, Gáspár Győző és Aleska Diamond már biztosan elvállalták a szereplést az idei szériában. Tilla és Majka lesznek a műsorvezetők.

 

Asszem lesz Tillával egy két közös képem a jövőben :)

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?