FÜLES

Nyertes Zsuzsa elárulta tökéletes alakjának a titkát

A csinos színésznő szeretne néhány felesleges kilójától megszabadulni, de a fogyókúrát mindenképp el akarja kerülni.
  • Szerző: Ripost

Nyertes Zsuzsa évtizedeket tagadhatna le a korából, hiszen rendkívül jó formában van, amit a karantén sem kezdhetett ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 62 éves színésznő azonban több változáson is átesett a járvány-helyzet miatt. Ám egy dolog biztos maradt, alig várja, hogy visszatérjen a színpadra!

Budapest 20200528
Nyertes Zsuzsa színésznő otthonában.
fotó: Móricz István (MO)
Bors

Már el is kezdett dolgozni, május végén Zuglóban lépett fel Straub Dezsővel a Nyerő páros című darabban. Az elején tartott tőle, hogy kijött a gyakorlatból, de nagyon gyorsan belelendült. A tapsok pedig mélyen meghatották a tehetséges színésznőt – számolt be róla a Metropol.

„A 2020-as év egyébként sem volt könnyű számomra, hiszen elveszítettem az édesapámat, akivel nagyon közel álltunk egymáshoz. Aztán jött a pandémia, a színházak bezártak, munka nélkül maradtam, és bizony volt, hogy ki-kinyitottam a hűtőszekrényt este egy kis finomságért. Négy kilót híztam, ami nem sok, de szeretném leadni, hiszen soha életemben nem volt gond a súlyommal. Pintér Bea barátnőmet kértem meg, hogy legyen a személyi edzőm. Egy hete foglalkozik velem, de úgy számoljuk, hogy a kitartó sportnak köszönhetően egy hónap alatt visszanyerem a korábbi súlyom. Fogyókúrázni semmiképpen nem szeretnék, mert az arcbőrnek az én koromban az nem tesz jót” – mesélte a színésznő a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?