FÜLES

Kiakadt Növényi Norbert: borzalmas, amit a családja sírhelyével tettek

Növényi Norbert rendszeresen látogatja és karbantartja nővére és unokaöccse sírját, azonban amivel a napokban szembesült, teljesen felháborította. A birkózó családjának nyughelyét meggyalázták.
  • Szerző: RIPOST

Alig találta a szavakat Növényi Norbert, mikor legutóbb kilátogatott a pestszentlőrinci temetőbe. Az egykori olimpiai bajnok elhunyt nővéréhez és unokaöccséhez igyekezett, ám lesújtó látvány fogadta. Családtagjai sírját ugyanis egy vandál megrongálta, letörte a vázát, felborította az égő mécseseket.Növényi testvére, Angéla tavaly, rákos megbetegedésben hunyt el, míg unokaöccse, Róbert autóbalesetben vesztette életét 2013-ban. A feldúlt sportoló a -nak részletesen beszámolt a történtekről, és véleményét is kifejtette a vandálokról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem tudom, mi történt pontosan, valószínű, valaki szétrúgta a sírt. A nővérem és a fia vannak ott eltemetve, de azon a környéken csak az ő nyughelyüket rongálták meg” – kezdte a -nak Növényi, aki bolondulásig imádta a nővérét, így nem csoda, hogy felháborodását nem tudta elrejteni. Annak ellenére, hogy fogalma sincs, ki az elkövető, és nagyobb anyagi kára sem keletkezett, lelkileg rettenetesen megviseli a dolog.

„Kamera hiányában soha nem tudjuk meg, hogy ki volt képes ilyen szörnyűségre. Tehetetlen vagyok az ügyben. Szerintem egy részeg vagy egy drogos lehetett, akinek belőve nem volt jobb dolga, mint hogy egy temetőben vandálkodjon. Inkább vitt volna el róla mindent, azt is jobban megértem, mint hogy szétrúgja a nővérem sírját. Nagyon dühös vagyok és szomorú, de lehet, az én mentális képességem kevés ahhoz, hogy ezt felfogjam” - mondta mérgelődve az egykori olimpiai bajnok, aki komoly büntetést szabna ki az elkövetőre, hiszen amellett, hogy a sírt megrongálták, az elhunyt családtagok emlékét is meggyalázták.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap keddi számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?