FÜLES

Nincs idejük a karácsonyra Bódi Gusztiéknak

Pár nap múlva karácsony, de az énekes házaspárnak egy perce sincs az ünnepi készülődésre. Megállás nélkül dolgoznak, ráadásul Guszti egészségével is gondok adódtak.
  • Szerző: B.M.

Idén nagy a rohanás a Bódi család háza táján, a népszerű zenészek képtelenek a szeretet ünnepére összpontosítani.

"Ki sem látszunk a munkából. Annyit dolgozunk, hogy egyszerűen semmire sincs időnk a stúdiózáson és a fellépéseken kívül. Nagyon fáradtak vagyunk, de mindenért kárpótol bennünket a közönség szeretete" - kezdte a %%-nak a Fekete Szemek énekesnője, aki elárulta, hogy az utóbbi időszak feszített munkatempója miatt még egyáltalán nem volt idejük az ünnepi készülődésre.

"Nagyon meg vagyunk csúszva. Azt sem tudjuk, milyen ajándékokat fogunk vásárolni! Egyáltalán nem sikerült még ráhangolódnunk a karácsonyra, idén a munka van középpontban az életünkben" - folytatta Bódi Margó, aki mostanában kissé nyugodtabb, mint az előző hónapokban, ugyanis férje korábban nem volt hajlandó szedni a szívgyógyszereit, amivel komolyan kockáztatta az életét. Úgy tűnik, Guszti mostanára belátta, nem hagyhatja el a pirulákat.

Hat évvel ezelőtt volt a szívinfarktusa, azóta nagyon vigyáz az egészségére. Vannak azonban felelőtlen időszakai: valóban leállt a tabletták szedésével a közelmúltban, amiért nagyon megharagudtam rá, és rohantunk az orvoshoz. Szerencsére újra elkezdte szedni őket, de mindig aggódom érte

- mondta a népszerű énekesnő, aki hozzátette, szilveszterkor is keményen dolgozni fognak.

A %RIPOST% megkérdezte dr. Bense Tamás orvost, milyen hatással lehet Guszti szervezetére, ha rendszertelenül szedi a gyógyszereit. "Az orvos által folyamatosan javasolt gyógyszerek kihagyása rendkívül kockázatos. Ez esetben előfordulhat vérnyomás-emelkedés, ami fokozza az agyvérzés és egy újabb infarktus lehetőségét, felléphet szívritmus- és véralvadászavar, amiből akár trombózis és tüdőembólia is lehet" - mondta a szakember.

És ezeket olvastad már?