FÜLES

Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Hujber Ferenc ellen!

A színész néhány héttel ezelőtt költözött Kanadába, ám a pénzbüntetését egyelőre nem fizette be.
  • Szerző: Ripost

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Hujber Ferenc néhány hete Kanadába költözött. A hír már csak azért is érdekes, mivel a színészt nemrégiben ítélték el kábítószer-birtoklás miatt.

Ennek értelmében Hujbernek 150 ezer forint pénzbüntetést, és az ehhez tartozó 172 ezer forintos bűnügyi költséget kell megfizetnie, erre október 25-ig kapott határidőt.

Amennyiben addig nem fizeti ki a pénzbüntetést, és a bűnügyi költséget, könnyen bajba kerülhet: ekkor ugyanis a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Hivatalának átváltoztatási listájára kerül az ügye.

„Ez azt jelenti, hogy a pénzbüntetését fogházbüntetésre változtatják, a bűnügyi költség behajtásáról pedig végrehajtó gondoskodik majd” – mondta a %%-nak Molnár-Wenk Patrícia, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára.

Persze könnyen lehet, hogy Hujber csak egy rövid kirándulást tesz Kanadába, és hamarosan hazatér.

Ám, ha a Blikk információi helytállóak, és a színész valóban a Valami Amerika harmadik részéért kapott pénzét éli fel ott, úgy, hogy nem hajlandó kifizetni a pénzbüntetését, akkor a magyar hatóságoknak nem marad más választásuk, mint a nemzetközi elfogatóparancsot kiadni Hujber ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?