FÜLES

Nemcsak két nő aggódik Rékasi Károlyért!

Nemcsak a színész szerelme, Pikali Gerda aggódott a kórházban tegnap, volt felesége, Détár Enikő is jelen volt. De rajtuk kívül még számtalan rajongó is együtt szorított az ország rosszfiújának.
címkék:

Rékasit jelenleg is a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, miután a baleset következtében fej- és gerincsérülést szenvedett, emellett eltört a bokája és a combcsontja. A színész műtétje jól sikerült, de többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő szerencsére nem érintett a sérülésben, s a fejsérülése is javulóban van.

A Blikk úgy tudja, családtagjai a színész mellett vannak. Szerelme, Pikali Gerda természetesen kedd este és szerda délelőtt is ott volt a kórházban, ahogy volt felesége, Détár Enikő is. A Blikk egy beteg hozzátartozójától úgy tudja, a színészt kisfia, Zsebi is meglátogatta, és nagylánya, Gigi is járt már nála a kórházban.

"Láttam, amikor kedden késő este kitolták a műtőből; a fején nem volt kötés, csak a combját operálták. Mellette volt Gerda és egy másik, fiatalabb hölgy, valamint egy középkorú és egy idős asszony is megérkezett. Gondolom, az édesanyja és a színész testvére lehetett – mondta a kórházban kezelt egyik beteg rokona."

De kol­lé­gái is együtt ag­gód­nak Ré­kasi Ká­ro­lyért, vissza­vár­ják őt a szín­padra és a ka­me­rák elé. A elérte telefonon Kiss Ramónát és Fodor Zsókát is, akiket - érthető módon - nagyon megrázott a tragédia, és imádkoznak  a színész felépüléséért.

Persze az is temészetes, hogy tegnap rajongók hadának üzenete is elárasztotta az internetet, hisz nagyon sokan szeretik a Barátok Közt Barta Zsoltját:

"Nem csak két nő izgul érte, sokan azt hiszik, ő az ország rosszfiúja, akit sokan szeretünk! Hajrá, Kari visszavárunk! Remélem megússza ezt a hatalmas esést!"

"Hajrá "Bartha Zsolt!" Tessék mielőbb visszatérni, Berényi Miki unatkozni fog nélküled! Nem könnyű elbánni Zsolttal, Karesszal!! ez az! Erős vagy küzdjél, szoritunk és szeretünk!"

"Megtisztelő érzés,hogy minket, rajongókat tájékoztattok, hálás köszönet éte! Mielőbbi gyógyulást, teljes felépülést kivánok a művész Úrnak!"

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?