FÜLES

Õ Nemcsák Károly új szerelme

A Szomszédokkal befutott színész nem sokáig tétlenkedett azután, hogy zátonyra futott házassága Darvasi Ilonával. Kiderült, hogy ki csavarhatta el az 58 éves színházigazgató fejét.
  • Szerző: Buster

Nem kellett messzire mennie az új kapcsolatért, hiszen úgy tudni, hogy egyik közvetlen kolléganőjébe szeretett bele. A hölgy már fel is mondott a József Attila Színházban, hogy a munka ne gördítsen akadályt a bimbózó románcuk útjába. A Blikk információi szerint nem egy színésznőről, hanem egy háttérben dolgozó hölgyről van szó.

Az illető nevét nem hozták nyilvánosságra, de a pletykák alaposan leszűkítették a szóba jöhető hölgyek körét - konkrétan egyre.

"Az igazgató úr a színház egyik alkalmazottjába szeretett bele. Nyílt titok ez a színház berkein belül, mindenki tudja, hogy ők ketten együtt vannak, de ettől függetlenül nem verik nagy dobra Nem arról van szó, hogy Nemcsák egy fia­talabb színésznőbe szeretett volna bele. A hölgy a titkárságon dolgozott, és ott ismerkedtek meg egymással" - nyilatkozta a lapnak, természetesen név nélkül a színház egyik bennfentese.

A %% végül némi kutakodás után arra a következtetésre jutott, hogy a hölgy egy olyan ismert szereplője a honi médiának, aki számos híres ember útját egyengette a háttérből, mielőtt a Nemcsák vezette társulathoz szerződött.

A kilétét nem volt nehéz beazonosítani. Hiszen tudjuk, hogy a nő a felmondási idejét tölti a titkárságon. A színház pedig jelenleg egyetlen titkársági pozícióra keres munkatársat azonnali kezdéssel. Viszont a honlapjukon még annak a hölgynek a neve szerepel, aki eddig betöltötte a pozíciót. Vagyis kizárásos alapon ő az új szerelem Nemcsák életében.

De akad még egy jele annak, hogy a hölgyet több is fűzheti főnökéhez, mint munkakapcsolat. Õ ugyanis az egyetlen olyan dolgozója a színháznak, aki a Facebook tanúsága szerint, baráti kapcsolatot ápol a nála 13 évvel idősebb Nemcsák Károly két fiával is.

 

És ezeket olvastad már?