FÜLES

Nem volt visszaút: Meg kellett műteni Szűcs Judithot

A 63 évesen is bombaformában lévő énekesnő nagyon félt az operációtól, de be kellett látnia, hogy a beavatkozás elkerülhetetlen.
  • Szerző: Doris

Szűcs Judithot régóta zavarta, hogy az utóbbi években egyre gyengülő a látása, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül már alig látott. Így nagy döntésre szánta rá magát.

Bár rettegett a beavatkozástól, lézeres szemműtétre vállalkozott. Az operáció szerencsére minden komplikáció nélkül lezajlott, így a 63 éves énekesnő gőzerővel készülhet jövő évi, jubileumi koncertjére.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra tökéletesen látok. Bevallom, ez volt az első alkalom, hogy féltem, mert ez nem olyan dolog, mint egy hajvágás vagy egy manikűr, hogy beleszólhatok, itt vakon rá kellett bíznom magam egy másik emberre. De szerencsére az orvosom hibátlan munkát végzett, tíz perc volt az életemből, és két nap múlva már szemüveg és kontaktlencse nélkül olvastam, tévéztem, bármit csinálhattam"

- mesélte boldogan a Lokálnak a csúcsformában lévő díva, aki már hét éve menyasszony, eddig azonban nem volt ideje férjhez menni szerelméhez.

"Az első évtől jegyben járunk a párommal, de nem siettük el a dolgot, azóta pedig annyira besűrűsödtek a teendők, hogy nem volt időm a szervezésre. Nem mintha nagy lakodalmat terveznénk. Szűk családi, baráti körben, egy vacsorával ünnepeljük meg, hogy egybekelünk"

- tette hozzá mosolyogva.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?