FÜLES

Nem várt fordulat Rékasi Károly állapotában

Orvosa nem engedi a színpadra Rékasi Károlyt. A színész hitt benne, hogy október elején visszatérhet a deszkákra, sőt a József Attila Színház őszi mûsorfüzetében már megtaláljuk a nevét az Alku címû darab októberi premierjén. A nagy visszatérés azonban továbbra is csak ábránd marad.
  • Szerző: A.Z.

A színész sem repes az örömtől, hogy egyelőre az élete nem térhet vissza a korábbi kerékvágásba, még mindig mankóval közlekedik.

"Azt hittem, hogy indulhatok, de mégsem. Nem túl jó érzés, amikor végre embernek érezhetnéd magad, mert kiállhatsz oda, ahol a helyed, majd az orvosod közli, hogy nincs még itt az ideje – kezdte a Blikknek Rékasi Károly. – Hálás vagyok Nemcsák Károlynak, sok évvel ezelőtt hívott a színházba, mert úgy gondolta, hogy a hasznomat venné. Ott kezdődött a színházi életem. Életemet és véremet adnám nekik, de az orvos azt mondta, hogy még nem dolgozhatok. Elképesztő, ahogy ebben a nehéz időszakban a színház és a Barátok közt stúdió támogat. Hatalmas erőt ad, hogy tudom, bármikor visszaállhatok, amikor az egészségi állapotom megengedi."

Rékasi azonban érti, hallgatnia kell orvosaira.

A szervezetem még nem áll készen, pedig miután kiengedtek a kórházból, mindent az orvosi utasításoknak megfelelően csináltam, de ingadozó az állapotom. Hogy mikor tűnnek el a káros baktériumok, azt nem tudom, és a baleseti sebészet szeptikus osztálya sem jósolgat, csak a tényeket fogadják el. Minden bizalmam bennük van, már nagyon sok ember talpra állítottak. Folyamatosan ellenőrzik a szervezetemet, ha változást tapasztalnak, jelzik. Úgy gondolom, a balesetemmel és az azt követő procedúrával az életem eddigi és ezután bekövetkező hibáiért is leróttam az adósságomat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?