FÜLES

Nem tudja, hogy együtt van-e gyermeke apjával a magyar sztár!

Az énekesnő tépelődik, kétéves kislányát viszont boldogságban és kiegyensúlyozottan neveli.
  • Szerző: Ripost

Nem könnyű az élet Kunovics Katinka számára, az énekesnő mégis próbál derűs maradni. Gyermeke apja külföldön dolgozik, eddig csak kétszer találkozott lányával.

Idén augusztusban viszont végre újra találkoznak, igaz, csak kis időre: Katinkáék három hétre Barcelonába utaznak Fernandóhoz.

"A lányom interneten tartja a kapcsolatot az apukájával, gyakorlatilag egyedül nevelem, édesanyám segítségével - mondta el a %%-nak az énekesnő, aki fellép a Romanticcal, de nem bánná, ha több felkérést kapnának. - Rengeteg időm van a kislányomra, egész nap együtt vagyunk. Olyan dolgokat is észrevesz, amiket én nem. Imádja az állatokat, az apukája pedig kutyákkal dolgozik, szóval amikor vele lehet, az maga a mennyország számára."

Katinka úgy gondolja, a távkapcsolat manapság már teljesen természetes dolog, azonban

azt ő maga sem tudja, hogy jelenleg egy párt alkotnak-e gyermeke apjával.

Ezt nem tudom megmondani, nagyon nehéz így, hogy évente kétszer találkozunk. Nagyon óvatos vagyok, nem tudom, mi a helyzet

- árulta el kétségeit.

Az énekesnő nem tudja, hogy vajon valaha képes lesz-e arra, hogy külföldre költözzön. A hátráltató okok között van, hogy itthon kiépítette a saját egzisztenciáját, mindezt pedig egy idegen országban kellene újrakezdenie, ami nem lenne könnyű.

Ennek ötven-ötven százalék az esélye, de ameddig a kislányom nem megy iskolába, van időm dönteni.

Most az a legfontosabb, hogy ő boldog és kiegyensúlyozott. Múltkor meghajolt a tévé előtt, amikor tapsoltak egy műsorban, anyukám szerint ő is színpadra született!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?