FÜLES

Nem segítenek zenésztársai a drogos magyar popsztáron

Nehéz kétkezi munkával próbálja magát fenntartani Mohaman, aki évekkel ezelőtt az összes pénzét eldrogozta. A Happy Gang egykori tagja titkon mégis bízik a visszatérésben, kollégáihoz azonban hiába fordult támogatásért.
  • Szerző: Doris

Kénytelen kétkezi munkát végezni Mohaman, aki korábban mindenét elvesztette. Pedig a Happy Gang egykori tagjaként mindene megvolt, amit csak akart, a drogra azonban szinte az összes pénze ráment. Maradék vagyonát tiszavirág életű rapkarrierjére költötte, így teljesen nincstelenné vált.

Bár jelenleg építkezéseken dolgozik, titkon mégis arról álmodik, hogy visszatér a slágerlisták élére.

"Anyagilag teljesen lenulláztam magam, de próbálok visszakapaszkodni. Az édesanyám végig kiállt mellettem a nehéz időkben. Most is az ő cégében dolgozom, ahol időnként kétkezi fizikai munkát is kénytelen vagyok elvégezni. Vállalom a sorsom, a munka nem büdös, de szeretnék ebből végleg kitörni!"

- magyarázta a Borsnak a tinik egykori bálványa.

A lecsúszott énekes még arra is hajlandó volt, hogy zenésztársai segítségét kérje. Egy Facebook-üzenetben fordult azokhoz, akikkel szívesen készítene egy közös dalt, próbálkozása azonban kudarcba fulladt. Csak egy sztár volt, aki visszaírt neki, a többiek válaszra se méltatták.

"Több ötletem is van a zenei visszatérésemre. A közösségi oldalakon ráírtam előadókra, akikkel szívesen közreműködnék egy közös számban. Legnagyobb meglepetésemre Caramel volt az egyetlen, aki válaszolt, bár ő is csak sok sikert kívánt a karrierem folytatáshoz"

- panaszolta Mohaman, aki így sem csügged, szólókarrierben gondolkodik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?