FÜLES

Nem nézik jó szemmel az ügyvédek Zimány Linda modellkarrierjét

Az ügyvédi munkát és a fotózásokat sem hanyagolja el, szerinte a kettő tökéletesen megfér egymás mellett.
  • Szerző: Ripost

Élete egyik legeseménydúsabb időszakát éli Zimány Linda, aki bár kiesett A Nagy Duettből, munkából nem szenved hiányt. Amellett, hogy ügyvédként dolgozik, tárgyalásokra jár és vizsgáira készül, modellkedik is. Bár két teljesen különböző karrierről van szó, Linda úgy érzi, tökéletesen össze tudja egyeztetni a munkákat. De ezt nem minden ügyvédkollégája gondolja így.

„A mai világban már nem kell olyan csőlátásúnak lenni, mint régen, a két foglalkozásom teljesen jól megfér egymás mellett."

Nyilván van olyan kolléga, aki beleköt abba, amit csinálok, mert nem tetszik neki az életmódom, de mindenkinek nem lehet megfelelni.

"Abbahagyhatnám a modellkedést és foglalkozhatnék kizárólag a jogi pályával, de inkább a saját utamat járom” – fogalmazott a %RIPOST%-nak Linda, aki pozitív visszajelzéseket is kapott.

Sokak szerint színt visz az ügyvédi szakmába azzal, hogy nem csak aktákkal foglalkozik.

„Az iroda, ahol dolgozom, személyiségi joggal foglalkozik, rengeteg ismert ügyfelünk is van. Mivel mindkét oldalról ismerem már a jogi pálya ezen részét, nagyon valószínű, hogy ezen a területen folytatom majd a szakvizsga után is” – mondta el Linda.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?