FÜLES

Nem gondol a betegségére: egyre jobban van Zana József

A színészt agyérgörccsel szállították múlt héten kórházba.
  • Szerző: ripost

Alig épült fel korábbi balesetéből, nemrég ismét kórházba került Zana József. A színészt agyérgörccsel szállították a klinikára, azonban egy éjszaka után úgy érezte, szeretne saját otthonában lábadozni. Bár orvosa nehezen egyezett bele a döntésbe, végül Zana taxit hívott és elhagyta a Szent János kórházat.

"Saját felelősségemre elhagytam már másnap a kórházat. Először az orvosom nem akart elengedni, megfigyelésen akart tartani, de én inkább hívtam egy taxit. Most már úgy néz ki, minden rendben, remélem nem fordul elő velem ez többször" - kezdte a %Ripost%-nak Zana, aki azt is elárulta, most már egyre jobban van, szinte el is felejtette a történteket. A minap vendégeket fogadott, akikre egyedül ő főzött.

Tegnap én láttam vendégül az amerikai rokonokat, átjött a fiam és az unokám is, sütöttem-főztem egész délelőtt. Krumplifőzeléket készítettem a magam módszerével, olyan finom volt, nincsenek rá szavak

- áradozott a színész, aki azt is elárulta, miután kórházba szállították, másnap már pókerezett. Szerinte fontos, hogy kikapcsolódjon egy kicsit, nem lehet folyton csak a betegségre koncentrálni.

"Azóta elmentem azért pókerezni, az agyamat ez serkenti. Karban kell tartani magam. Nem akarok olyan lenni, aki folyamatosan otthon ül, mert abba betegszik bele az ember igazán. Szerencsére most már nagyon jól érzem magam, amióta itt van velem a családom" - jelentette ki Zana.

És ezeket olvastad már?