FÜLES

„Nagyon szívszorító volt” – Hamuvá lett Szécsi Pál hagyatéka

Féltve őrzi a legendás énekes utolsó emlékét Gergely Róbert. Azt is elárulta, miről szól a titkos levél.
  • Szerző: Ripost

Ereklyekén őrizte testvére dolgait Szécsi Katalin, ám egy váratlan lakástűz mindent elvett tőle. Egyetlen egy megsárgult levél maradt fent Szécsi Páltól, ami végül Gergely Róbert birtokába került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kati és Róbert egyébként azután ismerkedtek össze, hogy egy színdarab készült az elhunyt énekesről. Szécsi hagyatékának utolsó, megmaradt darabját fólia védi a külső hatásoktól, hogy biztosan ne essen baja.

Fotó: Youtube

„Ezt a levelet Domján Edit színésznő írta Szécsi Pálról a testvérének, Szécsi Katinak. Nagy becsben őrzöm ezt az ereklyét, mert minden más oda lett egy lakástűzben” – árulta el a Vasárnapi Blikknek Gergely Róbert.

„Amikor a háza leégett, a legnagyobb fájdalma az volt, hogy a legfontosabb emlékei, ereklyéi, fényképei oda lettek. Nagyon szívszorító volt, ahogy ezeket őrizte a szobájában, ahogyan gyűjtögette a fotókat” – tette hozzá.

A lap információi szerint egyébként a legendás énekes testvére kitagadta saját lányát az örökségből. Úgy tudni, hogy minden vagyonát és a Szécsi Pál-dalok jogait Gergely Róbertre, a postására, egy kutyamenhelyre és egy férfira hagyta, akit halála előtt ismert meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?