FÜLES

Nagyon rossz híreket kapott Katalin hercegné, teljesen magára marad?

A 37 éves hercegné legfontosabb emberei mondtak fel a napokban.
  • Szerző: Ripost

A lehető legrosszabbkor közölték a hírt Vilmos herceg feleségével: bejelentette felmondását Oxfordban végzett titkárnője, Catherine Quinn. Két éve volt Katalin legfőbb bizalmasa, és hatalmas szerepet játszott abban, hogy átformálják a hercegné imidzsét, és kialakuljon róla a keményen dolgozó és jótékonykodó hercegné képe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Daily Mail cikke szerint Quinn felelt Katalin napirendjének beosztásáért, az ő jóváhagyása nélkül egyetlen eseményen vagy megbeszélésen sem vehetett részt. Úgy tekintett Katalinra, mint a leendő királynére, és minden szereplését ennek rendelte alá. Fizetése vetekedett Károly herceg jövedelmével, hiszen olyan pozíciót töltött be, amelyben a legbizalmasabb udvari információkhoz is hozzáfért.

Távozása ezért is ért váratlanul mindenkit – Quinn karácsony után hagyja el az udvart, a hivatalos verzió szerint azért, mert új kihívásokra vágyik.

Udvari bennfentesek szerint a magas műveltségű Quinn sosem akarta az állást, csak egyszerűen képtelen volt nemet mondani, amikor megkeresték az ajánlattal. Most azonban vissza akar térni egyetemi és jótékonysági feladataihoz, mivel úgy érzi, mindent megtett Katalinért.

A hercegné nem is kaphatott volna rosszabb hírt azok után, hogy egy hónapja leghűségesebb segítőjét, Sophie Agnew-t elbocsátotta az udvar, mondván, fölöslegessé vált a munkája. Agnew hét éven át volt Katalin személyi asszisztense, és minden külföldi útjára elkísérte. Azt tartották róla, hogy ő Katalin leghűségesebb beosztottja – írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?