FÜLES

Nagyon óvatos, erre kell figyelnie Csepregi Évának

Csepregi Évát hónapokkal a térdműtétje után is egy tornász segíti, hogy megőrizhesse a formáját. Az énekesnőnek vigyáznia kell, ugyanis az ízületeit nem erőltetheti meg.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Éva mindig kirobbanó energiával állt színpadra, senki sem sejtette, hogy sokszor komoly fájdalmakat élt át ilyenkor. Az énekesnő éveken keresztül szenvedett a porckopástól, idén azonban befeküdt egy klinikára, ahol mindkét térdét megműtötték. Évát egy különleges eljárással kezelték, ugyanis a saját zsírszöveteiből nyert sejteket fecskendezték vissza a térdébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most, hónapokkal a beavatkozás után már sokkal jobban van, fájdalom nélkül táncolhat, azonban továbbra sem erőltetheti meg a térdeit.

Fotó: Ripost

„A térdem miatt volt pár beavatkozásom. A legutóbbi az év elején, akkor mindkettőt megműtötték. Nem panaszkodom, ugyanis szépen helyrejött, tudok mellette táncolni, jönni-menni, de vigyáznom kell rá, mert eléggé érzékeny” – kezdte lapunknak a Neoton Família dívája, akihez egy tornász is jár a műtétje óta. Az énekesnő fontosnak tartja a rendszeres mozgást, hiszen a fellépések miatt formában kell tartania magát, azonban olyan edzéstervre volt szüksége, ami kíméli az ízületeit.

„Egy tornász jár hozzám, aki tudja az összes bajomat és eszerint állítja össze az edzést nekem. Ezeket a gyakorlatokat megtanulom, mellette pedig biciklizem. Rengeteget jövök-megyek, de meg kell válogatnom a talajt a térdem miatt, így a kirándulás például kimarad. Ettől függetlenül úgy gondolom, szépen veszem az akadályokat, már ami az ízületeket illeti” – fogalmazott Éva.

És ezeket olvastad már?