FÜLES

Megdöbbentő vallomás: Mellei miatt piszkálták a TV2 sztárját

Nagy Kata nehéz időszakon ment keresztül emiatt tinikorában.
  • Szerző: RIPOST

Komoly témában szólalt fel Nagy Kata! A Jóban Rosszban színésznője elmesélte, sokszor bántották őt az adottságai miatt, ami főként a tinédzserkorát nehezítette meg. A folyamatos piszkálások odáig vezettek, hogy Kata inkább takargatta a melleit, hogy elkerülje a beszólásokat. Ma azonban már teljesen másként áll a témához.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Korábban sokat bántottak, piszkáltak, és kaptam a feltételezéseket, hogy biztosan zoknival tömöm ki a melltartómat. Vicces, hogy ez a mai napig így van, rendszeresen szilikonnal vádolnak. Volt, hogy kezdtem megutálni a melleimet, mert rájöttem, hogy sokkal nehezebb felsőruházatot vásárolni úgy, hogy van is mit belerakni. Ráadásul ha nem V-kivágásos felsőt hordok, hanem olyat, ami esetleg kicsit magasabban záródik, úgy nézek ki, mint egy bálna” – fogalmazott az Instagram-oldalán a színésznő, aki bár megbékélt az adottságaival, nem érti, miért éri atrocitás a mai napig a nagyobb idomokkal rendelkező nőket.

„A mai napig megkapom, hogy miért mutogatom a melleimet, a válasz mindig ugyanaz. D-kosaras mellek vajon miben nem látszanak? Meg amúgy is, kinek mi köze van hozzá? A lényeg, hogy nekem hosszú út volt, de most már teljesen kibékültem az adottságaimmal”- írta Kata.

Október a mellrák hónapja. Ennek alkalmából úgy gondoltam, elmesélem az én sztorimat a lányokkal kapcsolatban. Viszonylag korán, zsenge 12 évesként vettem észre először, hogy banyek, ezek dudorodnak! Páratlan boldogság lett úrrá rajtam, mivel egyébként az osztályomban mindenki előbb lett nagylány és meglehetősen mellőzöttnek és gyermetegnek éreztem magam. Önkívületi állapotomban az sem zavart, hogy a bal kb kétszer akkora volt, mint a másik sister, anyukám azt mondta, ilyenkor ez tök oké. Alapvetően mindig fiúbarátaim voltak többen és elég nehezen dolgoztam fel, hogy egykori játszópajtásaim, akikkel gyufát szívtunk cigiként és bunkert építettünk, didis poénokkal és ügyetlen taperolásokkal igyekeztek tudomásul venni, hogy immáron átléptem a szúrható kategóriába (szerintük legalábbis). Aztán jött sok bántás, meg piszkálódás, feltételezések, hogy biztosan zoknival tömöm ki a melltartómat (vicces, hogy ez a mai napig valid, rendszeresen szilikonnal vádolnak). Majd egyszer csak menők lettek, aztán kezdtem megutálni őket, mert rájöttem, hogy sokkal de sokkal I mean SOKKAL nehezebb felsőruházatot vásárolni úgy, hogy van is mit belerakni. Ráadásul ha nem V kivágásos felsőt hordok, hanem olyat, ami esetleg kicsit magasabban záródik, úgy nézek ki, mint egy bálna. Sosem felejtem el, amikor bepróbálkoztam egy garbóval, anyum rám nézett és azt mondta: Milyen közönségesen nézel ki. Úgyhogy ezen a ponton ezt fel is adtam. A mai napig megkapom, hogy miért “mutogatom” a melleimet, a válasz mindig ugyanaz: D kosaras mellek szerinted miben nem látszanak, tesó ?!!4 Meg kinek mi köze van hozzá. A lényeg, hogy nekem hosszú út volt, de most már teljesen kibékültem az adottságaimmal. Tegyetek így ti is, szeressétek amitek van és vigyázzatok rá nagyon de nagyon! A Bering Charity x Egészség Hídja Összefogás közös projekt, az órák megvásárlásával támogathatjátok az egyesületet. Megvásárolhatóak az www.itstimeshop.hu webshopban és a márkakereskedőknél. #reklam #itstimeshop #shinewithitstimeshop #outfitinspo #whatiworetoday #photooftheday #photography #streetstyle #outfit #outfitideas #whatiwore #outfitinspiration #lookoftheday #streetstyleinspirations

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?