FÜLES

Megdöbbentő vallomás: Mellei miatt piszkálták a TV2 sztárját

Nagy Kata nehéz időszakon ment keresztül emiatt tinikorában.
  • Szerző: RIPOST

Komoly témában szólalt fel Nagy Kata! A Jóban Rosszban színésznője elmesélte, sokszor bántották őt az adottságai miatt, ami főként a tinédzserkorát nehezítette meg. A folyamatos piszkálások odáig vezettek, hogy Kata inkább takargatta a melleit, hogy elkerülje a beszólásokat. Ma azonban már teljesen másként áll a témához.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Korábban sokat bántottak, piszkáltak, és kaptam a feltételezéseket, hogy biztosan zoknival tömöm ki a melltartómat. Vicces, hogy ez a mai napig így van, rendszeresen szilikonnal vádolnak. Volt, hogy kezdtem megutálni a melleimet, mert rájöttem, hogy sokkal nehezebb felsőruházatot vásárolni úgy, hogy van is mit belerakni. Ráadásul ha nem V-kivágásos felsőt hordok, hanem olyat, ami esetleg kicsit magasabban záródik, úgy nézek ki, mint egy bálna” – fogalmazott az Instagram-oldalán a színésznő, aki bár megbékélt az adottságaival, nem érti, miért éri atrocitás a mai napig a nagyobb idomokkal rendelkező nőket.

„A mai napig megkapom, hogy miért mutogatom a melleimet, a válasz mindig ugyanaz. D-kosaras mellek vajon miben nem látszanak? Meg amúgy is, kinek mi köze van hozzá? A lényeg, hogy nekem hosszú út volt, de most már teljesen kibékültem az adottságaimmal”- írta Kata.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?