FÜLES

A túlvilágról üzent Nagy Grófo a családjának: „Meggyógyult, és boldog odafönn a mennyországban ”

Megnyugvást hozott a gyászoló család számára, hogy hírt kaptak elhunyt szerettükről.
  • Szerző: Ripost

Lassan négy hónapja, hogy koronavírus-fertőzésben elhunyt a roma zenei világ koronázatlan királya, Grófo-Kozák László. Szerettei sokáig nem találtak megnyugvást a tragédia óta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám nemrég a család válaszokat kapott, amiről szintén zenész fia, Kis Grófo mesélt a Borsnak.

Kis Grófo és édesapja
Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

„Nincs nap, hogy ne jutna eszembe az édesapám. Ott álltunk a halá­lakor tele fájdalommal, tengernyi kérdéssel és nem tudtuk, hogyan tovább… Nemrég azonban megérkeztek a válaszok, méghozzá egy négyéves kislánytól. Azóta isteni nyugalom szállt ránk” – kezdte a Borsnak az énekes, aki most maga is megtapasztalta, hogy a gyerekeknek valóban működik az úgynevezett „harmadik szemük”, vagyis látják és kommunikálni is tudnak túlvilági emberekkel.

„Rokonunk a gyermek, aki látta és beszélt édesapámmal. Tőle tudjuk, hogy meggyógyult, és boldog odafönn a mennyországban. A kislány nem tudhatta, mi történt, a gyerekeket ugyanis óvjuk és távol tartjuk a fájdalomtól, amit mi, felnőttek megélünk, mégis amit és ahogyan mondott és látott, az teljes bizonyosság volt számunkra. Az üzenet pedig felszabadította a lelkünket, így voltam képes végleg elengedni édesapámat” – tett hozzá Kis Grófo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?