FÜLES

Nagy Feróval egy kocsmában ünnepelt Horváth Boldi, ez lett a vége! – Videó

A jó idővel együtt megérkezett a legújabb Kelemen Kabátban dal. Elképesztő születésnapi bulit rendeztek!
  • Szerző: Ripost

A fiúk berobbantak a jóidővel együtt, hiszen egy ideje boldogságban úsznak, most meg Horváth Boldi szülinapját ünneplik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kelemen Kabátban énekese elfújta a gyertyát, és közben azt kívánta, hogy Nagy Feróval mulathasson ezen a jeles napon.

Feróval a Petőfi zenei díjátadón léptek fel együtt, és Boldi már ott mutatott a dalból részleteket

Boldi igazán szerencsés fickó, hiszen valóra vált a kívánsága, és mint a mesékben, Nagy Feró megjelent a kocsmában. A valóságban ezen azért nem lepődött meg annyira, hiszen ő hívta meg, hogy a Születésnap című dalban énekeljen, ráadásul a Beatrice frontembere a klipforgatáson is velük tartott.

A környezet nem volt neki annyira idegen, hiszen a békebeli VIII. kerületi kocsma olyan volt, mintha csak a 8 óra munka, 8 óra pihenést idéznék meg.

„Bizony, bizony, ez olyan 8 óra, a munkának vége hangulat volt. Volt ott mindenki, a kocsmák nélkülözhetetlen arcait is beleértve, úgyhogy nagyon jót mókáztunk, imádom ezeket a helyeket. A kocsmában megtudhatsz mindent, amit a faluban nem!” – mondta Feró nevetve. Majd így folytatta: „Amikor Boldiék hívtak, nagyon megtisztelőnek éreztem, hiszen a Kelemen Kabátban népszerű zenekar, sok fiatal jár a koncertjeikre.”

Kelemen Kabátban

Ebből is sejthető, hogy a nemrég megjelent Jó reggelt, boldogság! című daluk után, amelyben a Follow the Flow frontemberének, Fura Csé-nek volt egy ütős rapbetétje, a Születésnap egy kicsit másik világ:

„Egy igazi, ösztönös, hirtelen jött ötletből született a dal és az első demóknál egyértelmű volt számunkra, hogy nagyon passzolna ehhez az ikonikus rockénekes, Nagy Feró, aki szerencsére nyitott volt a közreműködésre” – mesélte Boldi.

„Természetesen nem most találkoztunk először, mert a Petőfi Zenei Díjátadón is közösen léptünk fel, sőt a dal egy korábbi változatát meg is mutattuk ott neki. A klip és a dal egy régi Kelemen recepthez tér vissza, azaz egyszerű és pörgős zene, valamint egy kis kelemenes humor.”

A dal premierje pedig stílusosan mikor is lehetne máskor, mint Boldi születésnapján:

A Kelemen Kabátban a nyitást követően már visszatér a színpadra, sok helyen láthatjuk majd őket élőben. Nagyon várták már a szabadságot, ezért Boldiék már tavasszal beoltatták magukat, hogy ez se lehessen akadálya a fellépéseknek. Legközelebb Budapesten, július 24-én az Aréna Gardenben lesz Kelemen Kabátban koncert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?