FÜLES

Nagy bejelentést tett Gesztesi Károly

A színész visszaül az iskolapadba! Ráadásul nem akármit fog tanulni.
  • Szerző: Ripost

Nagy tervei vannak Gesztesi Károlynak: újra tanulni akar. A színész ma ünnepli a születésnapját, s az évforduló kapcsán számot vetett: átgondolta, mi az, ami még hiányzik az életéből, s bár szerencsésnek mondhatja magát, hiszen úgy érzi, mindene megvan, tervei bőven akadnak még.

„Mindig is vallásos voltam, ám az utóbbi években sokkal tudatosabban fordultam a hit felé. Két évig vendéghallgató voltam a Szent Pál Akadémián, ahol nemrégiben a próbafelvételit is megírtam. Jól sikerült, de nyárig várnom kell, hogy kiderüljön, bekerülök-e” – kezdte a Blikknek a színész.

„Nem tudom, hány évet végzek majd el, de azt gondolom, a képzés után igazul tudok beszélni majd a Bibliáról. Az sem kizárt, hogy később ezt tanítsam, persze, csak akkor, ha valakit érdekel. Semmilyen térítő szándék nincs bennem, de úgy látom, sok kérdés felvetődik manapság az emberekben, amelyekre a választ én a Bibliában találtam meg. Ha ezzel tudok segíteni másoknak, az jó. A gyerekeimnek sem mondom meg, hogy miben higgyenek, ahogyan azt sem, mikor mit tegyenek. A képzés öt évig tart, és bár szerencsére rengeteget dolgozom, biztosan nem jelent gondot, hogy bejárjak az órákra."

Az őszi félév kezdetéig azonban rengeteg dolga van a színésznek, most többek között éppen az, hogy megszervezze a születésnapi buliját.

„Minden évben nehéz feladat megoldani, hogy mindenkinek jó legyen az időpont. Idén húsvéthétfőn várom majd a köszöntőket. Nem lesz nagy buli, de megterítek a nagy asztalon, hidegtálak, finom italok várják a vendégeket. A fiaim zenélnek és én is, így biztosan a zongora előtt kötök ki, majd előkerül a harmonika, aztán jókat énekelünk. Nem tudom még, mennyien leszünk, volt, hogy öten, de olyan is, hogy ötvenen gyűltünk össze. A gyerekeim, a családom velem lesz, és remélem, sok jóbarát is el tud jönni. Mészöly Kálmán barátomat nagyon várom, remélem, már van annyira jól, hogy el tud jönni, ha mégsem, akkor majd én látogatom meg őt” – folytatta a színész.

„A gyerekeim biztosan velem lesznek, ők rengeteg örömet adnak, főleg hogy egyre nagyobbak. A magánéletemben is minden szuper” – tette hozzá sejtelmesen Gesztesi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?