FÜLES

Nagy bajban a leszbikus magyar színésznő, megpecsételődött a sorsa!

A híres primadonna egykori kedvese elmondta, hogy napokon belül minden kiderülhet.
  • Szerző: ripost

Csupán egy hajszál választja el attól a leszbikus magyar színésznőt, hogy fény derüljön kilétére. A híres primaddonáról volt kedvese írt leleplező könyvet, ám a nevét nem árulta el a nyilvánosságnak.

Most azonban úgy tűnik, a színésznő saját magát buktatja le: exe ellen tett rendőrségi feljelentéséből bírósági ügy lett, aminek hamarosan megtartják az első tárgyalási napját.

Így hiába a színésznő igyekezete, a kilétére ekkor fény derül majd. Erről volt kedvese, Krencsey Hella írt a Facebook-oldalán.

"Ebben a pillanatban a Színésznő is hajszálnyira van attól, hogy az ellene benyújtott bizonyítékok alapján törvény előtt feleljen a lelki és fizikai bántalmazásomért, ami hamarosan teljes publicitást kap!

Olyan meglepetések érik majd, amikről se a színháza, se a közvetlen környezete nem tud

- a közönsége azonban TI vagytok, színpadi léte tőletek függ... Az én érdekeimmel szemben mindenki húzza az időt, személyes biztonságom az utóbbi időben nem biztosított, ennek ellenére nem félek, és nyilvános, ingyenes blogot vezetek; mindenről tudni fog, akit érdekel a történet (vége). Vigyázzatok magatokra, és kövessetek: bármelyik nap kikerülhet a puzzle utolsó darabkája" - írta a Facebook-oldalán Hella.

És ezeket olvastad már?