FÜLES

Nagy a baj: Mentő száguldott a kórházba Damu Roland feleségével!

Edina családja tehetetlenül nézi, ahogy az összeroppant anyuka egyre mélyebbre süllyed. Nemrég a detoxikálóba kellett szállítani, mert túladagolta a gyógyszereit...
  • Szerző: Doris

Damu Edina öt hónapos terhes volt, amikor férje, Damu Roland kiköltözött közös otthonukból, mert állítása szerint tehetetlennek érezte magát neje alkoholizmusával szemben.

Kapcsolatuk annyira megromlott, hogy házasságukat közös gyermekük áprilisi érkezése sem tudta helyrehozni. Hiába cseperedik szépen a kis Maja, Roland már szeptemberben elválhat,

Edina pedig egyre lejjebb csúszik a lejtőn

A lelki válságtól csontsovánnyá fogyott asszonyért egész Érd aggódik. Azt suttogják, 40 kiló sincs, és sokszor az utcákon bolyong, már kislányát sem látogatja.

A Lokál a család egyik közeli ismerősétől megtudta, hogy Edinán annyira elhatalmasodott a szenvedélybetegség, hogy már gyógyszerezi is magát. Az elmúlt egy hónapban állítólag négyszer került kórházba, egyszer a zárt osztályon kezelték, legutóbb pedig a detoxikálóba száguldott vele a mentő, gyógyszer-túladagolás miatt.

"Kiskora óta ismerem Edinát, nem volt ő mindig ilyen. Valahol nagyon kisiklott az élete, és félek, ha így folytatja, nem lesz jó vége"

- mesélte a lapnak remegő hangon az asszony egyik szomszédja.

Vajon van számára visszaút?

És ezeket olvastad már?