FÜLES

Nagy a baj? Kórházba került Törőcsik Mari!

Egy fővárosi kórházban fekszik a mûvésznő, aki mélyen hallgat állapotáról. Vajon mi történhetett?
  • Szerző: T.B.

Napok óta kórházban kezelik Törőcsik Marit – értesült a Bors. A Nemzet Színészét egy fővárosi intézményben látják el, ahol már jól ismerik egyre szaporodó egészségi problémáit, így a legjobb ellátást kapja, a leggondosabb kezek között gyógyulhat.

Úgy tudjuk, Törőcsik az otthonában lett rosszul, panaszai pedig szinte állandósultak. Nyolc évvel ezelőtti agyvérzése és az azt követő klinikai halál állapota, majd a kóma okozhat visszatérő problémát: folyamatosan szédül, többször elesik, a legkülönbözőbb helyeken üti meg magát. A frontok ráadásul csak rontanak ezen a helyzeten. Mivel agyvérzésekor a jobb keze teljesen lebénult, ha elesik, megkapaszkodni sem tud olyan hatékonyan, mintha mindkét keze ép lenne.

A Nemzet Színésze legutóbb december közepén betegedett le, pedig hosszú ideje készült, hogy színpadra állhasson. Ám Törőcsik Mari mindig elhárítja az állapotára vonatkozó új­ságírói kérdéseket.

"Nem akarom, hogy ha felmegyek a színpadra, mindenki összesúgjon: Jé, ez még él?!" – fogalmazott a tőle megszokott szarkazmussal a színésznő, aki sohasem tagadta, a klinikai halál olyannyira megviselte a szervezetét, hogy maradt egy halott rész az agyában.

Mivel a Nemzeti Színház bízik benne, hogy a színésznő addigra jobban lesz, januári előadásait egyelőre nem törölte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?