FÜLES

Nagy a baj: Kórházba került Benke Laci bácsi

A többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért úgy döntött, hogy orvoshoz megy. De miért titkolja betegségét?
  • Szerző: Doris

Hétfő óta kórházban ápolják Benke Laci bácsit, az ismert séf azonban csak szűkszavúan beszél állapotáról - tudta meg a Lokál.

Annyit tudni lehet, hogy a többszörös világbajnok sztárszakács már napok óta nem érezte jól magát, ezért döntött úgy, hogy orvoshoz megy. A doktor a vizsgálatok után már haza sem engedte! A veséjével van baj, illetve más, titokzatos betegség is gyötri, ám erről nem hajlandó beszélni.

"Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam. Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni"

- fogalmazott árnyaltan Laci bácsi, akire vizsgálatok egész sora vár, újfajta gyógyszert is kap, és csak annak örülhet, hogy nem kell műteni.

"Szeretnék mindenkit megnyugtatni! Bár tényleg sokkoltak a hírek, de hiszek abban, hogy meg fogok gyógyulni, ezért ne aggódjanak értem"

- üzente a 68 éves mesterszakács, akit nagyon megvisel, hogy gondok vannak az egészségével.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?