FÜLES

Nagy a baj: Intenzív osztályra került a legendás magyar zenész!

Drámai hírek érkeztek a kivételes tehetségû zeneszerzőről! A 63 éves mûvészt súlyos állapotban szállították kórházba!
  • Szerző: T.B.

A Blikk napok óta próbálta elérni Lerch Istvánt, sikertelenül. Amikor a zenész barátainál érdeklődtek, ki­derült, hogy nem véletlenül nem veszi fel a telefonját. Volt, aki azt mondta: nem tűnt el, csak a hideg elől ilyenkor mindig elutazik a világ valamelyik melegebb pontjára. De volt, aki a kevésbé vidám verziót tudta: "Le­gyenek türelemmel, nincs jól, most nem szabad zavarni."

Lerch István azon kevés zenészek egyike, akit mindenki szeret. Kollégák, barátai és a család kérésére nem beszéltek az állapotáról, de egészségügyi forrásból erősítették meg a hírt, miszerint valóban beteg.

"Az erős hidegfront viselhette meg a szervezetét, ezért hétvégén súlyos állapotban került kórházba! Azóta intenzív osztályon ápolják, csak a közvetlen család látogathatja." - mondta az informátor, majd hozzátette: "Az egyik legnagyobb zenész, óriási rajongója vagyok. Generációk nőttek fel a dalain, az enyém biztosan. A Jég dupla whiskyvel szerintem a világ egyik legjobb nótája. Nagyon re­mé­lem, hogy a művész úr ha­marosan felépül."

Az Erkel-díjas zeneszerzőnek valóban felejthetetlen slágereket köszönhetünk, sok olyan ikonikus dalt, mint a V’Moto-Rock együttestől a Jégszív, a Várj, míg felkel majd a nap, a Tűzvarázsló vagy az An­gyallány, Charlie-tól a Jég dupla whiskyvel, vagy a Mindenki valakié. Lerch Istvánnak közel három­száz­ötven zseniális szerzeménye van.

Remélhetőleg igaza lesz a kórházi szakembernek, hiszen Lerch István még fiatal, csak 63 éves. Betegsége valóban váratlan volt, hiszen olyan jó egészségi állapotnak örvendett, hogy senki sem sejtette, egyik pillanatról a másikra ekkora baj lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?